Goda råd

Nu såhär under jullovet har jag kommit till insikt av två saker (hehe heter det ens så??:S)

1.
NITENDO WII ÄR  ABSOLUT BLAND DET SMARTASTE SOM UPPFUNNITS INOM TEKNOLOGIN!! Brorsan och jag fick ett i julklapp och jag har totalt förälskat mig i den!! Och att spela Guitarr Hero är som att vara i himlen!! Så mitt råd till alla er där ute är att börja spela!! Om ni inte har ett snylta er in hos någon kompis, även om ni inte ens tycker om den personen för tro mig det är värt det :-D!!
WWWWWWWIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!

2.
Att sjung för full hals på offentliga platser är inte alltid det smartaste..... heheh man får lite konstiga blickar när man står nere i tvättstuga och viker kläder med iPoden på hög volym och sjunger för full hals och märker inte när det kommer in folk:S:S:S  Inte heller så smart att göra det i affärer för även där kollar folk lite snettt på en om man sjunger med i låten de spelar i radion....

Så ta de här två punkterna som goda råd från någon som vet och God fortsättning till er alla!

Filmer

Har totalt glömt bort att skriva lite kort om Guldkompassen som jag såg på bio häromdan.  Okej inte för att jag hade förväntat mig något storslaget (jag har läst böckerna och de var riktigt bra! såklart att filmerna inte kunde toppa det)  men det "the final great battle" blev en riktig besvikelse. Den var kort, inte sammanhängande och kort sagt den sämsta någonsin! till och med sämre än Narnias "last final battle"! Och till råga på allt var det första de sa när slaget var över "It´s over now, lets go home" WTF?!?!
Nää jag har svårt att sätta ord på hur verkligen besviken jag är! Men på tal om filmer hoppas jag Arn-filmerna blir bättre. Fast det tror jag nog, om man ska göra  filmatiseringar av böcker blir filmerna bättre om man inte använder kända skådisar och har en limiterad budget. Men jag tror det blir bra i och med att det är lättare att filmatisera romaner än fantasyböcker. Måste nu antyda att jag har läst Arnböckerna och hoppas på det bästa när det gäller filmerna böckerna var bättre än jag trodde. Men måste sluta nu. Det är Peter Pan på tv :-D  heheh ska lägga mig på  soffan  i mitt fökylda tillstånd och drömma mig bort till Landet Ingenstans!

Julgranar

Att åka och köpa gran när man är förkyld är inte det smartaste. det gör det hela värre faktiskt! Men för att ta det hela från början blev man med tvingad till Plantagen för att köpa gran. Tog väl en halvtimme eller nått innan vi hittade en gran vi alla var nöjda med. Alltså stod jag ute i kylan och frös arslet av mig i en halvtimme blev cold to the bones! Inte så kul så det första man gjorde när man kom hem igen var att krypa tillbaka in under täcket för att försöka få tillbaka känseln i tårna. Såklart blev min förkylning värre så det hela slutade med att jag sov större delen av dagen. Hade planerat att gå ner till gamla stan och kolla på invigningen av Rådhusbron (fick veta igår att rådhus huset är nedrivet förlängesen så det är juh ett väldigt dumt namn på gatan) men det blev förstås inte av :-( vaknade av fyverkerierna när invigningen var över;-(



                                          image7

Nötfritt??

Mat som INTE innehåller nötter innehåller faktiskt nötter! Eller som de skriver "Kan innehålla SPÅR av nötter" som faktiskt egentligen betyder att det finns nötter! CRAP TO THEM!! Tänk om man nångång blir sådär extra sugen på något sött och så går man i  ett bageri för att köpa nått litet sött MEN så får man veta att allt innehåller nötter eller "Spår av nötter" lite pissed man blir!! Höjden av det sämsta någonsin (funderade på att skriva sughet, men det låter konstigt) Själv är man som tur inte nötallergiker om ni nu råkat få det intrycket, men känner många som är det och blir lite sur för deras skull! SÄMST!!
                                image6

Nature gone crazy!

Märkte det imorse när jag stod och väntade på Maria. Det var absolut det sista jag hade förväntat mig. Jag var till och med tvungen att kolla extra nog några gånger, men det var inget misstag! TRÄDEN HAR KNOPPAR PÅ GRENARNA!!  Det är skrämmande! ONATURLIGT! heheh ordskämt om ni fattar XD men iaf... läskigt! det är december och träden har knoppar! Om man inte märker nu att det börjar gå utför med naturen är man blind! jag var blind... tills imorse när jag såg träden... vi kommer gå under ganska snart... Tror att jag märkte det för En obekväm sanning var på tv igår och jag såg lite av den, fast lite överdriven var den måste jag säga. Men, men bästa sättet  att  genomföra förändringar är att skrämma upp folk. Men eftersom vi nu är på väg mot vår undergång måste jag ta tillfället iakt och säga att det har varit trevligt att ha er här och er som jag aldrig har träffat kommer jag aldrig nog att göra. HEJDÅ OCH TACK FÖR FISKEN!




                           image5

ajj!

hehe har spelat gitarr hela kvällen så nu är mina fingertoppar helt röda och ömma! gjorde det svårt att blogga ocksåXD gör skitont att skriva heheh men det var värt det! brorsan hittade länkar på ett forum där jag nu har setat och lärt mig om fingerspel :D:D heheh jättekul:P nu kan jag spela fingerspel på gitarr ( eller jag vet iaf grunderna:P:P:D:D)
HAPPY!!

                                                                            image2

HEMMA:D

hehe jaja kära vänner jag är en lat person (och stolt över det också!) heheh eller nja inte så mycket men för att komma fram till saken så har jag nu varit hemma i två dagar och i stort sett bara sovit. SKÖNT. men men idag har tiden kommit. jag måste plugga, man har juh den dära SO MVG delen som ska in på måndag så det är juh lika bra att börja med den nu. (Se jag planerar och sparar inte allt till sista dan som jag brukar göra)  fast jag ska till skolan imorrn, mer eller mindre måste då vi ska kolla gymnasium !IB here I come! så plugg plugg

PS: Grattis Nettan!! haha nu är vi alla 15 år :D Nästa stopp: 16 år! :S

                 
                                                          image1

RSS 2.0