FLASHMOBS!!

Det som gäller nu är FLASHMOBS!! Det är när en grupp människor gör nått samtidigt! Alltifrån uppför sig som hönor till skjuter varandra på låtsas till stannar upp i några minuter!

KOLLA IN!!

http://www.youtube.com/watch?v=jwMj3PJDxuo&feature=related

KOLLA OCHSÅ IN DENNA!!

http://www.youtube.com/watch?v=bj0Ma2CsHME&feature=related

Den utdöende sporten

Åter till ämnet global uppvärmning och dess effekter!

Nu är skid-VM i full gång överallt, men vart är all snö?? Det finns ingen snö på marken så de har varit tvungna att forsla ton av snö uppifrån fjällen till banorna! Vilket betyder att snön i spåren för eller senare töar upp lite och blir full med grus och slask som försämrar åkning. Man kan inget annat göra än att skaka på huvudet och tycka synd om skidåkarna. Vad ska de göra när det inte finns någon snö mer?? Hur ska de kunna försörja sig?? Alla skidåkare får inte plats inne på ICA! Och tänk om de suger på att packa varor?! Hur blir det då ??!!
Allstå mitt råd till alla unga skidåkare därute:
För Guds skulle lägg inte ner all er tid på skidorna! Lär er något ni kan leva på i framtiden för snön kommer inte att existera snart!

Pissed and full of opinions

Orsaken vi sitter fast i våra gamla sätt och kan inte utvecklas är politiker.  Det jag reagerar på är att Kosovo ska utropa sigsjälständigt men Ryssland är helt emot det! WTF?!  På grund av det har det blivit värsta kalabaliken inom politiken och EU. När jag hörde det pratas om det på nyheterna kändes det som om vi fortfarande är kvar i slutet av 1800-talet eller början av 1900-talet då krig mellan länder inte allsvar ovanligt eller kanske till och med under värlsdkrigen! Har inte vi lärt oss någonting och gått framåt?! Lever vi inte i 2000-talet där frihet, teknologi och upplysning råder?? Nää det är bara så frustrerande! Att politikerna fortfarande är gamla gubbar som är konservatister som ärså fastklistrade i sina egna tankebanor att de inte märker vad som är bäst för andra! aahhh!!!


Nu vet jag att folk kommer ta illa upp av vad jag ska skriva men men... 
Adoption. För att adoptera ett barn måste man klara av att uppnå vissa krav så man vet att barnet som adopteras kommer få ett bra hem och familjoch det är bra. Men MEN den som adopterar måste betala en viss summa pengar till "företaget"som sköter adoptionen och en del av de pengarna går till den biologiskamamman. Så med  andra ord köper man en annans barn! Men man säger inte att man köper ett barn det heter juh adoptera men det är för fasen samma sak!

Min slutsatsär att vi har faktiskt inte utvecklat så mycket som man kan tro! Konservatister styr över ossoch vi köper andras barn! Synd att vi inte kan utvecklas jämtmed den otroligt framgångsrika teknik vi har utvecklat.


RSS 2.0