Träning!!

Sjukt skönt att träna igen!! heheh äntligen fick man sin dräkt också! Ibland har man tur, den billigare var slut i min storlek så jag fick en dyrare fast till den billigare dräktens pris! Tjände 400kr!! hehe är helt slut efter träningen och att jag cyklade i motvind hela vägen hem gjorde det inte bättre, jag kröp upp för trapporna till lägenheten! heheh sen på nått sätt hamnade jag på hallgolvet och somnade i fem minuter XD hehe

just ja träningen joo nu var det så här att jag var den enda tjejen där och fick köra med tre killar. En brydde sig inte om att jag var en tjej, han körde på som vanligt när han slog, den andra slog hårt fast inte sitt hårdaste och den tredje hehe stackars pojke han var så medveten att jag var en tjej att man knappt kände när han slog. hehe gissa sen vem han fick vara med när vi skulle stretcha två och två! Just det MIG! haha stackars pojke! Där blev han allt generad speciellt när vi stretchade innerlåren!

Kommentarer som dök upp i mitt huvud vid det tillfället:
Hehe trevligt första möte XD
Kontigt val av stretch!
och sist men inte minst en kommentar som skulle ha fått honom att fly därifrån!
Haha det här är väl samma position de har när man föder barn!

Heheh om jag hade sagt det hade han försvunnit på nolltid! Stackars pojke! Troratt han går på samma skola som mig...
Känner mig glad och uppfriskad så nu ska vi åka och äta! mmm hungrig...mat...
hejsvejs


Listor

Suck! Jag längtar efter sommaren! 
Två orsaker:
1. Det är varmt! Man slipper gå runt med tjocka tröjor och ändå frysa arslet av sig!
2. Luftfuktigheten är mycket högre än vad den är nu! Det har vädret vi har nu med den torra luften (och kylan) gör att mina fingrar får sprickor!! 'SNYFT' Vet inte hur många gånger jag har smörjt in mina händer idag! Det gör ont!!

Just ja skulle skriva vilka min top 5 städer var!
  1. Barcelona! Staden som har allt! Shopping och nära till stranden!
  2. London! SHOPPING!! hehe måste man skriva nått mer??
  3. Paris! Finns otroligt mycket att göra där även om man inte har några pengar att shoppa för. Gå vilse i Paris och du vet vad jag menar!
  4.  Manila! Hehe är mer eller mindre tvungen att ha med Manila, vet man vart man ska gå kan man enkelt fixa den där övervikten på resväskan när man ska flyga hem igen!
  5.  Las Vegas! Man måste bara älska nattlivet i Vegas. Även om man är liten finner man det roande! Gå till Treasure Island vettja!

Lov...(bittert)

Vad ska man skriva?? Det har varit ett händelsefullt lov denna gång. Först en resa till Paris i fyra dagar, sen blir man en städgalning och gör rent hela köket, man får reda på att en nära vän til familjen har dött och att en annan vän ska få barn. Mycket har hänt och lovet är inte ens över än. Suck... Känner mig nedslagen lite faktiskt hehe visar att jag inte är totalt hjärtlös :P Ironisk. Nää usch jag vill inte bli gammal, men som vi alla vet är det oundvikligt fyller t.o.m 16 år om 12 dagar. SHIT! Jag är fasen rädd för att dö, kan det typ inte komma någon ande och berätta för mig hur det är egentligen?? Heheh va deprimerad jag låter, det är verkligen inte meningen. Förlåt! heheh kanske ska ta och skriva vilka mina top 5 städer är men det passar inte riktigt in. Jag skriver om Paris och min top 5 städer nästa gång istället. Just nu är jag lite sorgsen...  En dör en, annan föds är det inte så livet funkar? Eller??


PS. Ni får ursäkta mig om detta inlägg var lite osammanhängande. Jag skriver av lite överflödig energi/känslor bara. Känns faktiskt ganska bra.

AAHHH!!!

så jävla läskigt!! Jag kommer definitivt få mardrömmar inatt!

http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/article902014.ece

Kolla in klippet!!

Tangenter

Varför är inte tangenterna på datorns tangentbord i alfabetiskt ordning?? Jo mina vänner det har faktiskt ett ganska roligt svar! Det har ingenting att göra med att man skriver snabbare! tvärtom faktiskt!

De första skrivmaskinerna hade tangenterna i alfabetisk ordning men efter ett tag uppstod ett problem, de som skrev på skrivarna skrev för fort så tangenterna fastnade! Då kom Christopher Sholes och James Densmore på en idé!De kom på QWERTY-systemet på tangenterna som vi använder idag! Smart som de var satte de patent på det och sen dess har det hängt med genom tiderna och idag skulle det anses konstigt om tangenterna var i alfabetisktordning därför har ingen ändrat på det! heheh kanska kul eller hur??inget man tänker på egentligen och inget som någon frågar om!

Irriterad till max!!

Nu är jag fasen irriterad!! och jag syftar inte på att jag har haft en ortrolig jobbig förkylning de senaste dagarna NEJ! jag syftar på att idag har jag inte mindre än fått tre meddelanden som felskickade! jag börjar undra om det är blocket-idioten som är på språng igen! Annars ska tydligen jag ha beställt nåt från OLDSSOULS va nu fasen det är ??!! Kan någon förklara vad det är som händer!! Annars byter jag nummer för nu när jag kollar på blocket har idioten inte ändrat nummer där!! MITT NUMMER STÅR KVAR DÄR!!!

Äntligen! (får man hoppas)

HAHA!!! äntligen har man hittat idioten som har lagt ut en tv på blocket med fel mobilnummer! MITT NUMMER!!  heheh skickade ett klagomelj till honom så nu får man hoppas att han ändrar på det. hehe han undrar nog varför ingen hade hört av sig till honom, han hade sänkt priset på tvn från 400 till 200!! heheh jävla idiot!! hoppas alla jobbiga felringningar slutar nu annars ska jag personligen leta upp honom och se till att han ändrar på infon!!

RSS 2.0