Back to the 90´s

Mina kära vänner jag har nu precis sett klart på en dokumentär om Spice Girls. Lite fånigt men det har fått mig att inse att deras musik är banne mig bra så bra att jag lägger in lite av deras låtar på min iPod (eller rättare sagt min moders,  tycker synd om henne som måste stå ut med min musiksmak). De var faktiskt riktigt stora under 90-talet, kommer till och med att jag hade ett par skor när jag var yngre med deras bilder på. HEHE och de var röda XD!!!

Om ni nu tycker att jag är helt borta så anser jag att ni borde plocka fram deras CD som jag vet att ni har liggandes någonstans, försök inte att förneka det, och lyssna igenom den!! Det kommer garanterat väcka gamla minnen till liv och få er känna er nostalgiska och för hoppningsfullt få er att uppskatta dem igen. Jag vet att jag gör det igen i alla fall!
GIRL POWER!!


                                                                  
image13

Blocket idiot!!

NU FÅR DET VARA NOG!!
Det har ringt folk till min mobil och frågat om det är jag som säljer TVn på blocket och för att klargöra det hela:
NEJ JAG SÄLJER INGEN TV, DET ÄR NÅGON IDIOT SOM HAR SKRIVIT UPP FEL MOBILNUMMER PÅ BLOCKET!!
Så för tillfället sitter jag och letar på blocket efter denna person och ska seda skriva ett roligt litet e-mail till han/hon och säga åt den att skriva korrekt telefonnummer för jag börjar bli lite irriterad över att folk ringer. Det värsta samtalet jag har fått har varit från en snubbe som talar dålig engelska och ingen svenska alls hehe vet inte hur många gånger jag sa "WRONG NUMBER" till honom. Men nää ska nu leta vidare på blocket och se om jag hittar denna person som säljer denna TV, annrs säger jag snart att det är jag som säljer TVn och ber dem skicka pengar till mig! hehe vore inte så dumt...

2008s godisbit

NO är faktiskt inte ett så bra ämne som man kan tro egentligen. NEJ!! INTE NÄR DE VISAR BLIDER PÅ GODISBITAR I BÖCKERNA!!! Det gör så att Sarah och Maria blir godissugna när de går hemåt, så såklart går de in på ICA Supermarket och köper lite godis!

Undertiden vi gick där och åt på vårt nyinköpta godis slog det mig att Twixen jag mumsade på faktiskt var årets första godisbit. Inte så tokigt heheh måste påpeka att jag inte orkade äta upp hela Twixen så nu har jag även godis för imorrn!!:-D:-D heheh

Lite förtydligare på förra inlägget:
TAE som i Tae kwon do uttalas som Thai medans TAE i tagalog uttalas just TA-E så egentligen är det bara stavningen som är lika heheh.

Förresten fick faktiskt ingen träningsvärk från igår!!HAPPY HAPPY!


                                           image11

In pain but not agony

TAE KWON DO!!
japp har börjat träna tae kwon do! var faktiskt otroligt kul!! hehe väldigt nervöst i början men som tur började oxå Eddie träna med mej. inte helt ensam allstå annars hade jag mog sprungit där ifrån innan ens träningen hade börjat heheh måste påpeka att det mesta av träningen bestod av att stretcha och vid de tillfällerna tackade jag  min gamla baskettränare  för all oändlig  stretching hon har utsatt en för.man var inte helt ovig i  alla fall... men men sak nu gå och lägga mej för att vakna imorronbitti med världens träningsverk XD heheh men jag kommer återkomma med mer inlägg om tae kwon do!

SHIT! glömde bort heheh lite rolig fakta!  TAE på tagalog (filippinska) betyder olyckligtvis bajs heheh tur är att Tae Kwon do är koreanskt annars hade det varit lite konstigt...

Mysteriet är löst!

Hemligheten bakom varför min näsa är platt är nu löst!

INFO OM BROTTET:

När: Då Sarah fortfarande var liten nog att inte förstå att ett brott begicks (allså när hon var nyfödd och ca.1 år framåt)

Var: Tillfällerna då Sarah låg i sin "babysitter" och var allmänt lat ( redan då kunde man se spår av den person hon senare skulle växa upp till att bli)

Gärningsman: HENNES EGEN BROR!!!!CHOCKERANDE!!!!!

Om vi nu slår ihop dessa tre faktorer kan vi klart och tydligt se hur brottet begicks. Helt fridfullt ligger Sarah i sin "babysitter" då hennes bror kommer och lägger sig brevid henne. Han har fått klara instruktioner av deras mor att inte peta henne i ögonen så istället kommer han på den så kallade briljanta ideén att peta på hennes näsa så den blir tillplattad! Vi kan också se vilken orsaken är till detta brott.

Orsak: Oroväckande nog är det att Sarahs bror älskade henne för mycket.

Slutplädering: Kärlek får personer att begå de mest avskyvärda brotten, även om avsikten är väl menad och i det här fallet blir den sorliga konsekvensen att Sarah får leva resten att sitt liv med en tillplattad näsa...

RSS 2.0