We like meat

Nu så har jag lite tid att äntligen skriva ett litet kort inlägg! heheh allt pluug altså! Man drunknar bland alla dessa heltal, halvtal, talfel och badkar!

Idag höll en vänsterpartist förläsning på skolan om förhållandet mellan mat och den globala uppvärmningen. Visst han lade fram probelmen på ett bra sätt men hans lösningar?!?!

1. sätt skatt på kött
2. sätt skatt på foder till djuren som vi äter
3. ALLA BLIR VEGITARIANER!

shit! Jag var nog den som kritiserade honom mest och kanske gick på hans nerver lite men skatt på kött??!!

Fasen det blir som att gå tillbaka till 1800-talet och det är bara de rika som har privilegiet att äta kött för det är så dyrt. Mobbningen kommer att öka bland unga och även klyftan mellan de rika och fattiga ökar!

Han påpekar att priserna på frukt och grönt kommer att sänkas men ofta! Vi måste importera mer sånt under vintermånaderna och då ökar prisrena för att kompensera för transporten och det är inte som om det direkt hjälper till att motverka koldioxid utsläppen.

Och jag tycker bara synd om bönderna som måste betala foderskatt! Allvarligt då kommer produktionen på inte bara kött utan även mjök och andra mejiriprodukter att minska för att vara bonde är inte eftertraktat längre!

Vart tog den fria vilja vägen?? Alla ska bli vegitarianer MY ASS!

Världsekonomin kommer att gå under om han får igenom alla sina förslag!

JAG ÄR INTE VÄNSTERPARTIST!

 gå in här om du vill veta mer
http://www.jensholm.se/





RSS 2.0