Chrusjtjovs sko

Hittade en rolig sida alldeles nyss. faktioder.nu hehe så här kommer ett  litet urdrag från sidan och detta är mer eller mindre tillägnat till Maria.

Chrusjtjovs sko

Nikita Chrusjtjov tog av sig skon och bankade med den i FN

Nikita Sergejevitj Chrusjtjov var, som bekant, ledare för Sovjetunionens kommunistiska parti 1958-64. Han ansågs - åtminstone av sina fiender - som en bonnläpp, grov och burdus och allmänt hämningsbefriad.

"Onsdagen den 12 oktober 1960, där var den, på alla tidningars förstasida: Nikita Sergejevitj och hans berömda sko. Mitt hjärta sjönk som en sten. Jag fick en chock, säkert lika kraftig som den man erfor i FN:s högkvarter 40 år tidigare. Jag svalde tårar av besvikelse, stirrade på bilden i flera minuter, och så började orden bilda meningar." (sagt av hans barnbarn, har tagit bort lite text)

Den filippinska delegationens ordförande, senator Lorenzo Sumulong, uttryckte sin förvåning över att Sovjetunionen bekymrade sig över den västerländska imperialismen, när de själva svalde hela östeuropa. Chrusjtjovs vrede överträffade allt han tidigare visat upp. Han kallade den stackars filippinen "en fjant, en idiot och imperialismens lakej", sedan ställde han sin sko på skrivbordet och dunkade på det. [ he put his shoe on the desk and banged it ]

Händelsen inträffade alltså den 11 oktober 1960, och fanns med i tidningarna - samtliga, kan man tänka sig - dagen efter.

Haha jaa du Maria vad kan man säga?? heheh vill du läsa hela storyn gå in på faktoider.nu heheh där kan man hitta mycket roligt! Där står även förklaringar om USAs stater (DOM ÄR 50 INTE 52) heeh


En dag med städandet....

Ok... Jag gick och la mig, hade nån sjuk dröm där det enda jag kommer ihåg är att jag städade mitt rum, vaknade nyss tänkte "fan va skönt, nu är mitt rum redan städat så då slipper jag göra det idag" .       !Men icke då!     När jag öppnar ögonen är mitt rum lika stökigt som när jag gick och la mig!! Jag måste altså städa mitt rum idag... men vänta!! Det betyder att jag får städa mitt rum två gånger idag eftersom första gången inte fick något resultat!! Fasen också!!  Varför kan inte drömmar bli verklighet ibland??

19/5

BLÖHÖ vilken värdelös träning!!! Mitt knä sket till det hela med att börja göra ont så ini hellvette!! Nää asså riktigt skit! SUCK! ähh ska gå och duscha nu och försöka muntra upp mig själv....

!!!!!

Gå in på warpdrive.se!!! HAHAH läs, skratta och gråt!! hahah skämten där är bäst!! heheh men måste dra till träningen nu! MEN GÅ IN OCH LÄS!!

A confession

Japp tragiskt nog har det blivit ett faktum! Jag har nu insett att jag har blivit lite smått beroende... Att ha ett beroende är bland det jobbigaste som finns. På något sätt har man det alltid i bakhuvudet, man förlorar värdefulla timmar av sömn på grund av det, man "glömmer bort" att plugga, man skippar över viktiga saker man vet man borde göra istället och man försummar sina vänner. Även om det inte riktigt har gått så långt så att jag har låst in mig i mitt rum och inte gör något annat känner jag att jag kanske lägger ut alldeles för mycket tid på mitt beroende. Jag måste ändra på mina prioriteringar, vad som verkligen är viktigt och vad som inte är det.

Och vad är nu mitt beroende kanske ni frågar mig? Jo det kan jag nog säga er för är inte första steget med att bli av med beroende att erkänna att man faktiskt är beroende av det?? heheh

Hej mitt namn är Sarah och jag har blivit beroende av manga och anime serier!
(Det är nu ni ska säga "Hej Sarah!")
Mitt beroende började för ett halvår sedan ,okej nu ljuger jag, det började nog för 1 år sedan, eller nja jag såg mitt första animepogram för 4 år sedan och sen dess har jag fastnat för det, men jag började inte läsa manga förrän 4 månader sedan och det är en viss Dennis fel!! Okej förlåt det är nog lite fel av mig att skylla på Dennis, det var juh faktiskt mitt val att börja.
Men i alla fall så måste jag allvarligt ändra på mina vanor
(hehe en liten avstickare: medans jag sitter här och skriver lyssnar jag på musik och precis nu kom en låt från någon reklam upp, jag vet inte vilket men det är om en kille som alltid gör allt värre än vad det andra gör som ex. på lucia tåget skriker han texten på sången och när han blir äldre står han på en bro med en skylt som det står "Jag älskar dej Pia!" på, ni kanske känner igen den. Det är en låt av Iggy Pop som heter Real Wild Child om ni ville veta hehe om inte har nu just slösat lite tid på att läsa detta och jag har slösat tid med att skriva det!! hehe)
Men tillbaka till mitt beroende: jag måste nog dra ner på tiden jag spenderar på att läsa manga annars kommer det bli ett riktigt problem. Förhoppningsvis blir det bättre nu när det är bra väder ute för jag vägrar sitta inne när det är varmt och soligt ute!


RSS 2.0